Școala de IT 20% teorie, 80% practică

Webgrade Enroll™
Image

Cine este Webgrade?

Webgrade este o companie IT din orașul Iași 100% românească care a trecut prin toate procesele de dezvoltare a produselor web:

Website-uri
de Prezentare

Magazine Online

Aplicații de mobil

Soft-uri cu un grad dificil de implementare

Pe parcursul anilor, Webgrade a trainuit personalul din cadrul companiei și a creat programatori profesioniști cu simț de răspundere pentru proiectele pe care le dezvoltă.

enroll

Ce este Webgrade Enroll?

Webgrade Enroll este școala de IT ce pune accent pe practică mai mult decât pe teorie. Ca și companie de IT nu ne interesează teoria, vrem practica!

Din experiența unei companii de IT ce face angajări, am învățat că școlile de IT pun accent pe teorie, teorie ce o poți învăța și în facultate, fapt ce descurajează elevii, nu le oferă încredere în cunoștințele dobândite deoarece acestea nu au fost puse în practică 100% și ajung la angajator cu multe frici și doar cu teoria învățată.

.enroll

Cine sunt profesorii formatori?

Sebastian Botez, fondatorul Webgrade și Claudiu Vasilica, director tehnic în cadrul companiei se vor afla în fața elevilor drept profesori formatori.

Sebastian și Claudiu dețin experiență atât pe partea de angajator cât și pe partea de angajat și sunt persoanele cele mai capabile să vă îndrume către noul vostru început în carieră.

teach Sebastian

Pasiunea pentru web și curiozitatea m-a îndemnat să pun întrebări, să fiu curios și să invăț singur programare, într-o perioadă destul de grea unde informația era destul de greu de găsit.

Consider că dacă aș fi avut un sprijin profesionist în spate care să mă învețe toate detaliile despre web, m-aș fi angajat mult mai rapid, pe un salariu mai mare și nu aș fi avut hop-uri în carieră.

Piedicile, lipsa informației și lipsa practcii au făcut să fiu refuzat de către angajatori iar aceste lucruri încercăm să le rezolvăm prin cursul nostru de programator.

teach Claudiu

Toată lumea te învață teorie, peste tot găsești informații truncheate despre domeniu IT, dar cum se face de fapt un site? Asta mă întrebăm des la începutul carierei.

Răspunsul l-am aflat greu după ani de muncă. Tot timpul am încercat să îi îndrum pe cei din jurul meu să acapareze informația corectă pentru a avea rezultate corecte obținute într-un timp optimizat.

Asta îmi doresc să obții și tu din acest curs.

Structura cursurilor?

Cursurile se întind pe o perioadă de 70 de zile și au loc săptămânal marți și joi de la ora 18:00 până la ora 21:00.

In cele 75 de zile se vor acumula un total de 60 de ore de studii din care 20% teorie, 80% practică.

structura
course

Ce învățăm?

Front-end

HTML/HTML5
CSS/CSS3
UI Frameworks
Javascript
PSD to HTML

Back-end

Frameworks (Wordpress si Laravel)
MySQL
PHP

Extra

Testare
Tehnici de securitate web
Git
CI/CD Deployment
Server basics

Per total la finalul cursurilor vei ști cum să faci un website funcțional, care sunt etapele corecte, best practices si ce probleme poți întâmpina și soluțiile lor.

Structura clasei, sala de curs și costurile?

Cursurile vor avea loc la sediul Webgrade folosind aparatură de ultimă generație, într-un mediu prietenos.

Curs practic de programare web full stack (incepator)
Front-end Back-end
  • Durata (zile)
    75 zile
  • Ore de curs
    60 ore
  • Pret
    3299 lei

Învață de la persoane care au trecut prin dorința de a învăța și de a ajunge în acest domeniu, din experiențele trăite de noi și din prisma unui potențial angajator.

aplica acum logo