Mobile Development

Programarea mobile sau dezvoltarea aplicatiilor web una din ramurile si serviciile pe care le oferim si ne dam toata silinta ca rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor. Pe partea de mobile dezvoltam aplicatii pentru App Store (dispozitivele Apple), Google Play (dispozitivele ce folosesc Android) si App Gallery (dispozitivele Huawei).

Contact
Webgrade mobile development

Aplicatii de mobil

Aplicatiile de mobil sunt mai costisitoare in comparatie cu aplicatiile web din mai multe motive. In primul rand comunicarea cu store-urile necesita timp iar programarea aplicatiei se face in asa fel incat sa fie compatibila cu toate cele 3 store-uri.

Din aceasta cauza, costurile dezvoltarii cresc insa beneficiul pe care il aduce o aplicatie este ca ofera acces la milioane de utilizatori interesati de utilizarea directa a aplicatiei respective.

Nu exista problema ce nu poate fi rezolvata

In legatura noastra constanta cu clientii, avem frau liber in alegerea solutiilor de implementare deoarece am demonstrat mereu ca scopul nostru este buna functionare si scalare a proiectelor.

Cu ce lucram?
Cordova
Ionic
Javascript ES6
Vue
React
Java
Swift
Webgrade design process

Proceduri Webgrade pentru contracte

Pe perioada dezvoltării, înțelegem că nici un client nu poate să se gândească de la început la toate funcționalitățile și la toate detaliile din proiect iar din această cauză oferim flexibilitate și înțelegere pe toată perioada de dezvoltare dar și după.

După finalizarea proiectului, acesta trece într-o perioadă de supervizare și de adaptare de 30 de zile, timp în care ne implicăm activ în modificarea și adaptarea lui pentru a fi perfect.

După finalziarea procedurii de supervizare, proiectul rămâne în constanța monitorizare prin metode interne de raportare de erori în așa fel încât să intervenim prompt într-o fereastră de câteva minute la rezolvarea problemelor ce ar putea să apară.

Webgrade programare web