Web development

Programarea este ceea ce ne definește și în același timp ceea ce iubim să facem.

Suntem concentrați pe proiecte medii și mari și ne place să credem despre noi ca lucram pe proiecte ce majoritatea concurenței refuză din pricina dificultății sau a resurselor.

Contact
Webgrade programare web

Programare pe limba clientului

Pe parcursul anilor, lucrând în strânsă legătură cu beneficiarul final al proiectelor, am învățat să discutăm aspectele legate de programare pe limba clientului și în același timp să alegem soluțiile cele mai bune pe partea de implementare.

Nu există problema ce nu poate fi rezolvată

În legătura noastră constantă cu clienții, avem frâu liber în alegerea soluțiilor de implementare deoarece am demonstrat mereu că scopul nostru este buna funcționare și scalare a proiectelor.

Cu ce lucrăm?
HTML5
CSS3
Javascript
NodeJS
Angular
Webgrade design process

Ce programăm?

Website-uri de prezentare speciale
Magazine online
Platforme web custom după cerințele clientului
CRM-uri interne
Aplicații de mobil
Produse SaaS

Proceduri Webgrade pentru contracte

Pe perioada dezvoltării, înțelegem că nici un client nu poate să se gândească de la început la toate funcționalitățile și la toate detaliile din proiect iar din această cauză oferim flexibilitate și înțelegere pe toată perioada de dezvoltare dar și după.

După finalizarea proiectului, acesta trece într-o perioadă de supervizare și de adaptare de 30 de zile, timp în care ne implicăm activ în modificarea și adaptarea lui pentru a fi perfect.

După finalziarea procedurii de supervizare, proiectul rămâne în constanța monitorizare prin metode interne de raportare de erori în așa fel încât să intervenim prompt într-o fereastră de câteva minute la rezolvarea problemelor ce ar putea să apară.

Webgrade programare web